Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Grillar

Stora grillar för offentlig miljö utomhus

Skapa naturliga mötesplatser i både privata och offentliga miljöer utomhus där alla kan grilla samtidigt. Grillarna blir en punkt där människor vill samlas för att umgås och äta tillsammans. Vårt sortiment består av två grillar i olika storlekar, fristående och i svart färg. Formgivare till modellerna är välkända Gunilla Allard. Grillarna kan placeras i exempelvis parker, bostadsområden och vid badplatser och pulkabackar.

 

Skapa naturliga mötesplatser med parkgrillar

Runt en parkgrill är det många som väljer att samlas för att grilla exempelvis korv eller hamburgare – efter många timmar utomhus blir man hungrig. En parkgrill i stål gör det både möjligt att laga mat och värma sig en stund. Grillarna är tillverkade med fokus på säkerhet och hållbarhet för att fungera i offentliga miljöer utomhus under alla årstider. Skapa en park att trivas i där människor i alla åldrar kan samlas och umgås vid offentliga grillplatser.

 

Grilla i offentlig park – vilka regler gäller?

Innan man börjar grilla utomhus är det viktigt att ta reda på vad som gäller. I offentliga parker är det bland annat inte tillåtet att grilla direkt på marken, utan det måste ske i en grill. Därför blir de offentliga grillarna perfekta, där kan alla som vill grilla på ett enkelt och kontrollerat sätt. En eld får aldrig lämnas obevakad och ska alltid släckas helt innan man lämnar platser. Om det skulle råda eldningsförbud är det inte heller tillåtet att grilla vid offentliga grillplatser. Det är viktigt att man tar ansvar och följer reglerna för att grillning och eldning inte ska bli en fara för någon.

 

Snygga grillar i modern design till allmänna grillplatser

En offentlig grill behöver inte vara en tråkig, ful och grå betongklump. Vi på HAGS säljer snygga, moderna grillar i en design som höjer stadsmiljön och blir ett trevligt inslag även för den som inte använder grillen just då. Det kan vara en god idé att byta ut sina gamla betongrillar till mer moderna varianter i hållbar och robust metall. Dessa går lika bra att elda i på sommaren som under vintern. Grillarnas storlek gör även att de lämpar sig för stora sällskap.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com