Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Picknickbord

Picknickbord i trä med ryggstöd

Våra picknickbord är både inbjudande och ger en hög komfort, samtidigt som de är väldigt tåliga och klarar av det nordiska uteklimatet året runt. Picknickbord i trä som placeras ut i offentlig miljö är ett uppskattat inslag som skapar en plats för möten och gemenskap. Borden kan fås både med och utan ryggstöd, som ger en extra komfort för den som kan luta sig tillbaka.

 

Robust bänkbord för park och offentlig miljö

HAGS bänkbord är robusta och tillverkade för att tåla naturens påverkan under en lång tid framöver. Materialet är mycket hållbart och bordet står emot både regn och snö utan att tappa i vare sig funktion eller kvalitet. Ytan på bänkborden är även behandla för att smuts och annat inte ska sätta sig i materialet. Med tanke på vilka påfrestningar som de offentliga borden blir utsatta för är det viktigt att de är anpassade för det tuffa slitaget. Investera i hållbara picknickbord som bjuder in till trevliga samtal och gör så att ni kan njuta av utomhusvistelsen.

 

Stort picknickbord med bänkar eller fyra pallar

I vårt sortiment finns det picknickbord i flera olika modeller och utformningar. Det finns större modeller som har två längre bänkar att sitta vid och det finns även ett mer kompakt alternativ med fyra mindre bänkar. Båda modellerna passar bra i exempelvis parker eller vid rastplatsen och kommer att ge besökarna många trevliga stunder framöver. Borden beräknas att ta endast en timme att montera ihop, sedan är de redo att sättas på plats och kan börja användas.

 

Extra långt bänkbord för större sällskap

På en del ytor och utomhusområden där större sällskap av människor samlas finns behov av riktigt stora och rejäla bänkbord som har plats för många personer. Kanske är det ett kompisgäng som grillar och spelar brännboll, eller en samling med barn och föräldrar som ska äta mellanmål. Det kan också vara parker som är populära utflyktsmål för skolor och förskolor. Vid extra långa bänkbord kan så många som möjligt sitta tillsammans och äta, prata och umgås. Varför inte kombinera ett extra långt bord med flera andra bord i olika storlekar? Skapa en dynamisk mötesplats anpassad för alla.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com