Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Möbelserier

På HAGS gillar vi att hitta lösningar där form och funktion möts i en härlig mix. Vi har samarbetat med flera skandinaviska formgivare under åren och tillsammans har vi skapat många tidlösa favoriter.

Birka

Birka är en modern möbelserie men också väldigt stilren. Med en enkel och självklar form passar den i moderna miljöer men också i de mer klassiska. 

Brahe

På många platser kan en robust parkmöbel behövas och då kan ett fundament av betong vara lösningen. 

City Form

Ett skönt exempel på skandinavisk design, vår City Form-serie kombinerar enkelhet och funktionalitet. Skapa egna skräddarsydda möbelkombinationer efter behov och miljö.

 

Ekeby

Ekeby är en robust och stilfull möbelserie som med sin minimalistiska elegans fungerar i de flesta miljöer. Den enkla men praktiska utformningen gör att den kan bli till glädje i människors vardag i många år. 

England

Parkbänkar, bord och soffor i ett robust och traditionellt utseende. Tillverkade av massivt virke, för alla utomhusutrymmen.

Gripsholm

Gripsholm är en möbelserie som med sitt stilfullt klassiska uttryck passar extra bra i historiskt känsliga miljöer. Den höga kvaliteten på material och utformning gör att den åldras vackert tillsammans med sin omgivning. Gripsholm har en mycket fin sittkomfort och är samtidigt lätt att komma i och ur.

Pixbo

Pixbo, med sin rena formgivning, ger karaktär åt både park-och stadsmiljöer. De hållbara materialen tillsammans med den vackra formen och färgsättningen gör den till en naturlig del av sin omgivning. Finns som standard i tjärsvart eller silvergrå men kan erbjudas i valfri kulör.
 

Rosenlund

Rosenlund-serien har en stilren design med raka linjer och mjuka vilsamma nyanser. De olika produkterna kan kombineras med utgångspunkt från i vilken miljö de ska placeras. Rosenlund är utformade för att vara både praktisk och vacker, år efter år.

Rörkröken

Rörkröken är en av våra verkliga klassiker, formgiven av Gunnar Hallén, och har med sina soffor, bänkar och bord inbjudit generationer av människor till gemenskap i många år.

 

Sofiero

Sofiero, formgiven av Jan Wickelgren, är en komplett serie med stilfulla och komfortabla möbler som nu har utökats med ett smart system av byggsatser som gör det möjligt att forma egna favoritkombinationer, helt utifrån egna behov och plats.

Stjerneborg

Parkbänk, bord och soffa i ett robust och traditionellt utseende.

 

Zeta

En mycket uppskattad liten möbelgrupp som passar lika bra på både skolgårdar och rastplatser som i unika stadsmiljöer. Zeta-serien består av soffa, bord, ståbänk samt ståbord.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com