Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Möbelserier

På HAGS gillar vi att hitta lösningar där form och funktion möts i en härlig mix. Vi har samarbetat med flera skandinaviska formgivare under åren och tillsammans har vi skapat många tidlösa favoriter.

Birka

Birka är en stilren och modern möbelserie. Den enkla och självklara formen gör att den passar i såväl moderna som mer klassiska miljöer. 

Visa produkter

Brahe

Möbelserie bestående av soffa, bänk och bord i trä med betongfundament. Brahe är tålig och passar in i många olika typer av miljöer.

Visa produkter

City Form

Ett skönt exempel på skandinavisk design, vår City Form-serie kombinerar enkelhet och funktionalitet. Skapa egna skräddarsydda möbelkombinationer efter behov och miljö.

 

Visa produkter

Ekeby

Ekeby är en robust och stilfull möbelserie som med sin minimalistiska elegans fungerar i de flesta miljöer. Den enkla men praktiska utformningen gör att den kan bli till glädje i människors vardag i många år. 

Visa produkter

England

Parkbänkar, bord och soffor i ett robust och traditionellt utseende. Tillverkade av massivt virke, för alla utomhusutrymmen.

Visa produkter

Gripsholm

Gripsholm är en möbelserie som med sitt stilfullt klassiska uttryck passar extra bra i historiskt känsliga miljöer. Den höga kvaliteten på material och utformning gör att den åldras vackert tillsammans med sin omgivning. Gripsholm har en mycket fin sittkomfort och är samtidigt lätt att komma i och ur.

Visa produkter

Pixbo

Pixbo, med sin rena formgivning, ger karaktär åt både park-och stadsmiljöer. De hållbara materialen tillsammans med den vackra formen och färgsättningen gör den till en naturlig del av sin omgivning. Finns som standard i tjärsvart eller silvergrå men kan erbjudas i valfri kulör.
 

Visa produkter

Rosenlund

Rosenlund-serien har en stilren design med raka linjer och mjuka vilsamma nyanser. De olika produkterna kan kombineras med utgångspunkt från i vilken miljö de ska placeras. Rosenlund är utformade för att vara både praktisk och vacker, år efter år.

Visa produkter

Rörkröken

Rörkröken är en av våra verkliga klassiker, formgiven av Gunnar Hallén, och har med sina soffor, bänkar och bord inbjudit generationer av människor till gemenskap i många år.

 

Visa produkter

Sofiero

Sofiero, formgiven av Jan Wickelgren, är en komplett serie med stilfulla och komfortabla möbler som nu har utökats med ett smart system av byggsatser som gör det möjligt att forma egna favoritkombinationer, helt utifrån egna behov och plats.

Visa produkter

Stjerneborg

Parkbänk, bord och soffa i ett robust och traditionellt utseende.

 

Visa produkter

Zeta

En mycket uppskattad liten möbelgrupp som passar lika bra på både skolgårdar och rastplatser som i unika stadsmiljöer. Zeta-serien består av soffa, bord, ståbänk samt ståbord.

Visa Produkter