Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Om Sofiero möbelsystem

"Tanken bakom designen av Sofiero var att skapa ett mångsidigt, tidlöst sortiment som skulle ge arkitekter och stadsplanerare flexibiliteten att skapa livliga och inkluderande sociala utrymmen." 
 
Jan Wickelgren,  formgivare av Sofiero


Sofiero är ett lysande exempel på hur man kan få en stilren, nästan lite stram, skandinavisk formgivning att förmedla en mjuk och inbjudande känsla. Serien som skapades 2013 har en tidlös och harmonisk design. där produkterna redan från början var tänkta att kombineras på en mängd olika sätt. Nu har vi låtit designern Janne Wickelgren ta ut svängarna lite till. Resultatet blev ett smart byggbart system som gör det möjligt att forma ditt eget personliga Sofiero. Helt utifrån dina behov och din plats, som kan vara såväl under bar himmel som under tak. Vi är särskilt glada för att systemet utökar tillgängligheteten ännu mer. Sofiero är för alla. Serien utökas ytterligare under hösten 2020 då vi lanserade Sofiero Barmöbler! Senaste tillskottet erbjuder en lättplacerad, skön liten rastplats som passar överallt där människor behöver en paus. 


Jan Wickelgren är en prisbelönt svensk arkitekt och formgivare som ända sedan 1970-talet har designat lekprodukter och möbler för HAGS. Med sin unika förmåga att förena det enkla och självklara med skönhet och funktion skapar Janne favoriter som håller.


Sofiero är en av våra mest omtyckta serier. Det är lätt att förstå, med en design som känns både stram och mjuk passar den i både stads- och parkmiljöer. Här finns möjlighet att kombinera produkter efter egna behov och skapa nya härliga mötesplatser. 
Sofieromöblerna är tillverkade av skandinavisk furu ifrån FSC certifierade leverantörer. Det kalla klimatet på våra breddgrader gör att träden växer långsamt och utvecklar en tät och kompakt kvalitet. Det gör att skandinavisk furu är ett av bästa materialen för möbler som skall användas utomhus.


Visa alla produkter

 

 

 


 

=

45° Svängd Pall

x 4


+

Runt Bord

x 1


 

=

90° Svängd Bänk

x 4


 

=

90° Svängd Bänk

x 4


+

Rak Bänk

x 2