Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Cykelförvaring

Cykelställ utomhus och inomhus för 2, 4 och 6 cyklar

På HAGS brinner vi för att inspirera till mer rörelse och aktivitet i vardagen. Ett sätt för oss att bidra är att göra det vi kan för att underlätta för dem som väljer cykeln istället för bilen. Om man vet att det finns en säker, bra och billig plats att parkera cykeln på så blir valet lite enklare. Vi har cykelställ för användning både inomhus och utomhus med plats för 2, 4 och 6 cyklar. Cykelställen finns i många olika varianter, antingen fristående eller med förankringen i mark eller vägg.

 

Cykelgarage och cykelförvaring med tak – för hem och offentlig miljö

Skapa en praktisk förvaring som håller cykeln torr i alla väder. Cykelgarage och cykelförvaring passar lika bra i den offentliga miljön och bostadsområden som i det privata hemmet. I vårt sortiment finns cykelgarage i olika storlekar för praktisk cykelförvaring. I några modeller finns inbyggda cykelställ medans andra cykelgarage kompletteras med cykelställ på marken eller fästa på väggen. Slipp blöta och kalla sadlar och skydda cyklarna från väder och vind genom att investera i hållbara och robusta cykelgarage från HAGS.

 

Vägghängt cykelställ till hus, garage och förråd

För att få en yteffektiv och praktisk cykelparkering rekommenderat ett vägghängt cykelställ. Det kan fästas utomhus på fasaden till hus där det finns behov av en offentlig plats för cyklar, till exempel vid skolor, bibliotek och köpcentrum. Ett vägghängt cykelställ fungerar lika bra inomhus i exempelvis garage och förråd, oavsett om det är i offentliga eller privata miljöer. I sortimentet finns det flera olika storlekar att välja mellan. Detta är en fast och mycket stadig installation som passar utmärkt för platser där utrymmet är begränsat.

 

Smidig cykelparkering med cykelpollare

Cykelpollare är ett prisvärt och smidigt alternativ som uppskattas av cyklister. En cykelpollare är utformad antingen som en stolpe eller båge och erbjuder bra möjligheter till att låsa fast sin cykel. Pollarna är ett estetiskt inslag i utomhusmiljön och bidrar till en fin stadskärna. En nyckel i stadsplanering, för att få fler att välja cykeln, är smart utformade cykelparkeringar. Våra cykelpollare finns i svart eller obehandlat galvaniserat stål och förankras med platsgjutning, vilket gör det väldigt hållbart och stabilt.