Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Lekhus Eddul

Eddul är ett lekhus som särskilt utformats med tanke på de minsta medlemmarna på lekplatsen. Lekhuset är unikt och har utvecklats i nära samarbete med kund för att tillgodose barns specifika behov.

För de mindre barnen är Eddul som en magnet. Den inbjudande designen och de säkra, mjuka linjerna gör detta lekhus till en plats där barnen kan utforska, leka och lära sig samtidigt som de är skyddade från solens brännande strålar. Ett omsorgsfullt utformat väderskydd över hela lekhuset ger inte bara en svalkande skugga på soliga dagar utan även ett regnfritt utrymme när vädret inte riktigt samarbetar.

Full insyn är viktigt när det kommer till barnens säkerhet. Här finns inga dolda hörn eller skrymslen där barn kan gömma sig, vilket ger både föräldrar och ansvariga på lekplatsen en klar översikt över vad som pågår.

Tillgänglighet är en annan viktig aspekt hos Eddul. Genom att inte ha något golv blir detta lekhus tillgängligt för alla, inklusive barn med rörelsehinder. Detta öppnar upp möjligheten för alla barn att delta i leken och skapar en inkluderande miljö på lekplatsen.

 

Visa produktsida

Olika rum för att sätta fart på barnens fantasi

Eddul är ett fantastiskt lekhus som är indelat i flera unika rum för att ge barnen en mångsidig och fantasifull lekupplevelse. Det är som en hel liten värld för barnen att utforska och skapa sina egna äventyr i. Hos Eddul hittar du ett vardagsrum med en sittplats där barnen kan slappna av. Det finns också ett kök, där de små kockarna kan laga upp sina kulinariska mästerverk. Affärsdelen är en rolig plats för barnen att leka att de driver en egen butik. För de mer händiga barnen finns det en verkstad, där de kan leka och bygga sina egna projekt. Den kreativa friheten är oändlig här. För de som föredrar grönska och odling, har Eddul en trädgård där barnen kan odla sina egna "blommor" och "grönsaker" eller bara njuta av naturen. Och sist men inte minst, det finns ett stall där de små "djurskötarna" kan ta hand om sina djur. Att mata, borsta och vårda djuren ger barnen en känsla av ansvar och empati.

Material & förankring

Eddul är konstruerat med högtryckslaminat (HPL) och har stödjande trästolpar. Denna kombination av material ger lekhuset enastående hållbarhet och estetisk skönhet.

HPL är känd för sin motståndskraft mot väderförhållanden, vilket gör det perfekt för utomhuslekar. Eddul kommer att stå emot regn, sol och vind och förblir i utmärkt skick under lång tid framöver. Dessutom är HPL enkelt att rengöra, vilket är viktigt för att hålla lekhuset fräscht och säkert för barnen.

Trästolparna ger Eddul struktur och stabilitet samtidigt som de skapar en varm och inbjudande atmosfär. Träet ger också en extra dimension till barnens lekupplevelse genom att föra in en känsla av naturlighet och äventyr i lekhuset.

Eddul finns med följande förankringstyper:

  • S - Nedgrävning
  • CC - Platsgjutning
  • OM - Ovan Mark
  • BM - Bark Montage

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com