Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Guide för temalek

En temalekplats ger fantastiskt mervärde till en stadsmiljö eller landsbygdsmiljö och ger det lokala området en unik identitet. Den ger också barnen en stimulerande lekupplevelse, väcker deras fantasi och uppmuntrar till rollekar. Är du redo för ett temaäventyr? Låt oss ta en titt på alternativen…

Välj en standarställning med ett tema

Tack vare våra flexibla modulsystem UniMini och UniPlay behöver inte skapandet av en temalekplats bli en lång och tröttsam process. Våra produkter finns t.ex. med pirat- och sagoteman som har härliga paneler som kan vara slott eller skepp. De har olika figurer – riddare, prinsessor och drakar, allt för att stimulera barnens fantasi. Varje tema har också egna gunglekar och rutschkanor som kan läggas till och ge lekplatsen ännu mer lekvärde. Se alla produkter för UniMini här. Se alla produkter för UniPlay här. 

 

Ändra och anpassa en standard-lekställning

Modulkonstruktionen i både UniMini och UniPlay har hög flexibilitet när ett lekområde ska byggas upp. Ett standardutförande kan anpassas efter utrymme och budget (vissa lekredskap kan läggas till eller tas bort, beroende på förhållandena på platsen). Lekplatsen kan också få ett distinkt utseende med några få ändringar. Man kan enkelt byta ut de befintliga panelerna mot specialvarianter för att få ett helt annat utseende och känsla på lekplatsen. Vi kan till exempel konstruera tegelmönstrade paneler för att återskapa utseendet hos ett slott för att skapa mervärde på en plats som har historiskt intresse.

 

Beställ en kundanpassad lekställning

Om du vill släppa loss kreativiteten står vi redo att göra din vision till verklighet. Vill du ha ett piratskepp, ett medeltida slott eller en dinosauriegrotta? Vårt designteam hjälper dig gärna! Vårt stora sortiment av standardkomponenter och lekredskap gör att vi kan bygga fantastiska lekställningar och samtidigt begränsa kostnaden och tiden som specialprojekt normalt kräver. Klicka här för kontakt till HAGS kundspecial.

 Ett av våra flaggskeppsprojekt är detta enorma lekområdet med borgtema i Palma de Mallorca. Det ligger i ett stort fritidsområde mitt i stadskärnan. Palmas stadskontor anlitade HAGS för att skapa ett extra stort lekområde inspirerat av Bellver, ett tidigare kungligt slott som ligger vid stranden.

 Ett senare tillägg till vår ”wall of fame” är det här majestätiska piratskeppet som beställdes av en av de största campingplatserna i Nederländerna. Kunden hade redan flera underhållningsattraktioner på plats men ville skapa en oförglömlig upplevelse för semesterfirarna. Det fanns också ett behov av hållbar lekutrustning av hög kvalitet eftersom det handlade om en mycket populär familjedestination och fritidsanläggningarna måste kunna klara belastningen hela året om.