Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Vippgungor

Vippgungor till förskola och lekplats

Barn behöver få leka och röra på sig. Vippgungor som installeras på förskolor och lekplatser låter barn få ur sig all energi samtidigt som balans och koordination tränas upp. HAGS har ett varierat sortiment av vippgungor både för att leka ensam eller tillsammans med en kamrat. Det finns vippgungor i många färger, former och utföranden. Skapa en förskola eller lekplats att trivas på. Här kommer barn att kunna leka under många timmar och hitta på många spännande äventyr.

 

Stort utbud av fjädergungor från HAGS

Fjädergungor är exakt vad namnet antyder – gungor som sitter monterade på en stor fjäder. HAGS fjädergungor är utformade som djur eller andra roliga figurer. En fjädergunga är utrustad med både handtag och fotstöd vilket skapar en säker lek. Samtliga gungor och övriga produkter från HAGS är framtagna med fokus på säkerhet och att barn ska kunna leka tryggt. Fjädergungorna brukar bli populära inslag på lekplatserna, särskilt eftersom de passar barn i alla åldrar.

 

Fantasifulla vippgungor i trä och metall

Vippgungor finns i många olika varianter. Beroende på utformning och hur den används av barnen kan det bli rejält med pirr i magen när gungan tippar fram och tillbaka. Att gunga tillsammans är oftast roligare och det bjuder in till lekar med mycket skratt. Med vippgungorna, som finns i hållbara material som trä och metall, får barnen öva upp sin rörlighet och sitt balanssinne. Vippgungor är en bra aktivitet för de allra minsta barnen som vill börja öva på att leka på egen hand i lekparken.

 

Rolig lek utomhus för alla åldrar

Skapa en rolig och utvecklande utomhusmiljö för barn i alla åldrar med fantasifulla vippgungor från HAGS. Gungorna är färgglada och blir ett härligt inslag på lekplatsen. Med en stimulerande miljö lockas barnen till ännu mer rörelse och aktivitet. De får dessutom öva sin balans och motorik. Våra fjäder- och vippgungor för utomhusbruk är robusta och tål slitsam användning på daglig basis. Den höga kvaliteten gör att de ser fräscha ut under många år framöver.

Raft Rider

  • Åldersgrupp 5-12 5-12
  • Åldersgrupp 3-5 3-5
  • Monteringstid 4 hrs 4
  • Fallhöjd (mm) 1200 1200
  • Fallområde Area (m2)  27m² 27
Produktdetaljer

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com