Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Sand- & Vattenlek

Vattenlek som passar lekplatser och förskolor

Få saker kan roa barn så länge som sand och vatten. Skapa anpassad vattenlek som passar på lekplats och förskolor. Ett vattenlekbord är spännande och kan sätta barns kreativitet på prov. Vattenlek kan se ut på olika sätt där barnen får följa vattnets väg och lära sig mer om hur det rinner. En extra bra aktivitet varma dagar där vattnet både kan svalka. I sortimentet finns vattenlek för barn i olika åldersgrupper. Kombinera flera och ha en station med vattenlek på skolgården!

Stor sandlåda med plats för många barn

Bygga sandslott, ösa sand och gräva i sanden med spade är en bra aktivitet för många barn. De får lära sig att samsas och samarbeta genom att tillsammans bygga upp sandfigurer. En stor sandlåda i trä passar in i de flesta miljöer och kan användas år efter år. Sandlådor finns både som exempelvis  fyrkantiga och sexkantiga modeller. Tänk på att kontrollera den tilltänkta yta där sandlådan ska placeras och mäta, mått finns alltid angivet på respektive produkt.

Rolig lek med sand och vatten utomhus

Uppmuntra till mer rörelse utomhus. Sand och vatten har genom alla tider fångst barns intresse. Variera leken utomhus med olika typer av vattenlek för barn och låt dem öva upp sin koordination. Sortimentet innehåller flera typer av bord anpassade för lek med både sand och vatten. Det blir en uppmuntrande miljö dit barnen längtar och kommer att trivas. Möjligheten finns alltid att eftersom bygga ut lekplatsen och komplettera med fler spännande detaljer inom sand- och vattenlek.

Sandlek, vattenlekbord och mycket annat i Hags sortiment

Stimulera barn till att utvecklas och ta för sig. Pedagogisk vattenlek kan vara ett värdefullt inslag för att demonstrera i praktiken. Ta tillvara på den nyfikenhet som finns och använd riktigt bra produkter som kommer att kunna användas många gånger om. Vattenlek ingår i läroplanen på förskolan och kan utövas på många sätt. HAGS har en mängd olika produkter som exempelvis kan sätta förmågan till samarbete på prov. Upplev ett nytänkande sätt där barn blir inspirerade till att lära sig mer

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com