Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close
UniPlay Hinderbanor | HAGS

UniPlay Hinderbanor

Krypa, klättra, hoppa och balansera! I HAGS UniPlay hinderbana kan du plocka ihop de hinder som du gillar bäst och skapa din egen hinderbana. Sortimentet består av 15 olika hinder som du kan sätta ihop till den bana som du önskar. Du kan även välja en färdig bana bland våra fyra olika standard-kombinationer: Apollo, Athena, Hera och Zeus. Med våra hinderbanor kan hela familjen träna utomhus på ett lekfullt sätt.

Varje hinder har två olika svårighetsgrader, ett grönt spår med lite enklare förutsättningar, och ett rött spår som erbjuder större utmaningar. Det gör att man kan träna efter egen förmåga och förutsättningar. Här är det fritt fram att utmana mamma, farfar, kompisen eller sig själv. Ett roligt sätt att leka, träna eller tävla utomhus samtidigt som man förbättrar styrka i både över-och underkropp, balans och koordination. Frågan är – vem vill du utmana? Vill du se mer bilder och videos på hinderbanorna? Klicka här.