Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Soffor & Bänkar

Parkbänk för offentlig miljö utomhus

HAGS parkbänkar är perfekta för avkoppling och socialt umgänge. De smälter vackert in och fungerar bra utmed promenadstråk, torg, köpcentrum och entréer – överallt där det finns behov av sittplatser. Parkbänkar som placeras med jämna mellanrum bidrar till ökad trivsel och tenderar att användas flitigt. Att sätta sig ner utomhus och exempelvis titta på förbipasserande eller njuta av en glass uppskattas av både stora och små. Vi tillverkar hållbara parkbänkar till offentliga miljöer utomhus och i det breda sortimentet finns flera modeller, former och färger.

 

Parksoffor i stål och trä

Våra stilrena och vackra parksoffor finns i olika material. Parksoffor i trä ger en varm känsla och finns i både ljusa och mörkare nyanser. Stål är ett mycket hållbart material att använda sig av. Parksoffor i stål finns i både galvaniserat utförande och i mer färgglada alternativ. Gemensamt för alla parksoffor är att de har ett ryggstöd och ofta även armstöd, allt för en så bra komfort som möjligt när man behöver sätta sig ner en stund.

 

Parkbänkar med bord

I offentliga parker är det vanligt att människor samlas för att umgås och äta något gott. Parkbänkar med bord gör det enkelt och trivsamt att duka fram till exempel en medhavd picknick. Många av våra parkbänkar har tillhörande bord i olika storlekar. Många väljer att blanda olika storlekar för att både stora och små sällskap ska hitta en sittplats. Skapa en offentlig miljö som bjuder in till umgänge med stabila parkbänkar med bord som kan användas året runt.

 

Klassiska parksoffor till den offentliga utomhusmiljön

Klassiska parksoffor kan både vara fristående eller som en fast installation beroende på om ni har behov av att flytta dessa inför exempelvis snöröjning. Parksofforna finns med fina detaljer och med allt från smala ribbor till mer robusta brädor. Klassiska parksoffor är ett säkert val i de flesta offentliga utomhusmiljöer. HAGS erbjuder ett brett utbud av parkbänkar och parksoffor för alla tillfällen och miljöer.

X

Behöver du hjälp?

 

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com