Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Utegym & Träningsutrustning

Bygg utegym i offentliga miljöer

Med ett utegym från HAGS kan du skapa ett träningsområde utmed motionsstråken, i i parken, på skolgården, vid idrottsföreningen eller varför inte på arbetsplatsen. Genom att göra träningen tillgänglig för alla kan vi få fler människor i rörelse. I vårt sortiment hittar du träningsutrustning och redskap för alla muskelgrupper och vi hoppas på att göra skillnad med tillgängliga och familjevänliga utegym som har utformats för alla – unga, gamla, inaktiva, aktiva och med olika hälsobehov. Vi anser att det är viktigt att tillhandahålla utrustning som hjälper till att öka den fysiska aktiviteten så mycket som möjligt för så många som möjligt.

 

Utrustning, maskiner och redskap för utegym

Vi på HAGS kan ge dig de senaste nyheterna inom all träningsutrustning för utegym. Forskning säger att runt 30 minuters träning, fem dagar i veckan är minimum för att uppnå optimala effekter. Det måste inte vara högintensiv träning utan kan vara något så enkelt som en rask promenad. Förutom att man mår bra så kan endorfinerna som utsöndras vid träning öka koncentrationsförmågan. Men viktigast av allt – den bästa träningen är den som blir av och som samtidigt är rolig! Klicka här för mer information och träning och hälsa.

 

Populära träningsredskap för utomhusträning

Träningsredskap för utomhusbruk är idag ett populärt inslag i många offentliga miljöer. Det finns träningsredskap för hela kroppen – från konditionskrävande redskap till de som tränar ben, armar och bål. Skapa ett utegym där det finns något för varje muskelgrupp att välja mellan och där det blir möjligt att träna igenom hela kroppen för både styrka och kondition. Produkterna är utformade för att det ska gå enkelt att komma igång och att det går att använda träningsredskapen på utegymmet utan några förkunskaper.

 

HAGS – din leverantör av produkter för utegym

Utegym ligger helt rätt i tiden. Vi vill ha vår träning tillgänglig och gärna vara utomhus. Med ett utegym kan du även få en varierad motion där du till exempel kan ta en rask promenad eller joggingrunda före eller efter som du kör ett pass i utegymmet. En fördel med utegym är också den sociala samvaron, att det är lätt att träffas och träna tillsammans utomhus i grupp. Investera i hållbara utegym av hög kvalite från HAGS och var med och bidra till en bättre folkhälsa för både barn, ungdomar och vuxna. Vi har ett brett sortiment med träningsredskap för hela kroppen som är tillverkade för det nordiska klimatet. De kan användas under en lång tid framöver utan att tappa i funktion eller kvalité.

Sök efter kategori

Vi har delat upp våra produkter i 5 enkla kategorier så att du enkelt kan välja utrustning för ditt utrymme, budget och användarbehov: Konditionsträning, Styrka, Balans, Flexibilitet och Multi.gym. Att ha utrustning från en kombination av dessa element säkerställer ett högkvalitativt utegym som kommer att ge samhällen ett stort utrymme att förbättra sin fysiska och mentala hälsa.

 

 

 

 

 

Designa det perfekta utegymmet

Få några tips om hur du skapar ett välkomnande och inkluderande utomhusgym för ditt område. Låt oss få alla i rörelse!


Designa ett utegym

HAGS Träningsutrustning

HAGS efbjuder gymutrustning som tränar alla delar av kroppen. Utforska HAGS utrustning för utomhusgym.

HAGS Gym

TGO Träningsutrustning

Tillsammans med The Great Outdoor company (TGO) har vi tagit fram ett färgstarkt sortiment som gör både träningen effektiv och varierande. Utfoska TGO utrustning för utonhusgym.

TGO Gym

Denfit Träningsutrustning

I vårt samarbete med Denfit kan vi erbjuda en serie fitnessprodukter som är mycket funktionella och tåliga. De hjälper dig att hålla dig i form med ett brett utbud av träningsmöjligheter.

Denfit Gym

Letar du efter inspiration?

Om du letar efter några idéer om träningsområden utomhus, ta en titt på några av våra paketexempel på knappen nedan. Du kan också bläddra eller ladda ner vår produktkatalog som är full av bilder och inspirerande träningsområden.

Färgalternativ

Färg påverkar både en persons sinne och humör men också kroppen. HAGS erbjuder träningsutrustning i 6 standard alternativ för att passa ditt utrymme och behov. Nedan finns några tips på färger om du undrar vilken färg som skulle passa din yta bäst.

Girl playing basketball on a multi-sports court

Färgguide

Grön

Grön är färgen som speglar blans och harmoni. Det symboliserar naturen, som inte bara får kroppen att slappna av utan även sinnet. Det är också ett tecken på tillväxt. Om du vill utstråla hälsa, vila och stress avlasning så är grön en perfekt färg för ditt utegym.

Starka färger

Starka färger i neon är stimulerant och ger energi. Genom att kombinera dessa med din träningsyta får användarna den energipush de kan baehöva i sin träning. Använd inte för mycket av dessa färger dock, för mycket neon kan stressa upp och ge visuell påfrestning.

Grå & Silver

Grått och silver är mer neutrala färger än ljusgrönt eller gult och vill du skapa en yta som symboliserar elegans så är detta ett perfekt alternativ. Dessa färger är lättare att matcha med annan utrustning om du skulle vilja bygga på en redan existerande yta.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com